Botoxoltatott, azóta furcsa mellékhatással küzd

botox mellékhatás Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai nő először botoxoltatott: nem számított ilyen mellékhatásra.

Shelby Hooks megállíthatatlanul csikorgatta a fogait, ezért úgy döntött, hogy botoxoltat, hogy orvosolja a bosszantó problémát. A beavatkozás után azonban egy csomó jelent meg az arca egyik oldalán, amitől teljesen kiborult.

@shelby.kight What is happening with my masseter Botox?! #botox#botoxfail#dysport#dysportfail#nurseinjector#botoxadvice#botoxhelp#masseterbotox#massetermuscle#plasticsurgery#medspa♬ original sound - Shelby Hooks

"Először botoxoltattan, de ez nem tűnik normálisnak. Kicsit ki vagyok akadva" - mondta Hooks a videóban.

A felvételt már közel 100 ezerszer nézték meg, a kommentelők azonban nem segítettek sokat a problémán sőt, az egyik felhasználó azt írta, a csomó egy bizonyos szögből úgy néz ki, mintha kopoltyú lenne.

Anusha Dahan kaliforniai szakember korábban az Instagramon elmondta, hogy a csomó a botox rövidtávú mellékhatása, ami kezelés után pár nappal jelentkezik. Általában akkor fordul elő, ha a toxin adagja kicsi, vagy nem kezelték teljesen mindhárom izomréteget. Két hét után magától el kell múlnia, de ha ez nem történik meg, újabb beavatkozásra lesz szükség - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.