Robert Pattinson FKA Twigs eljegyzés barátnő lánykérés Tahliah Debrett Barnett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 6 hónapja alkot egy pár a provokáló énekesnő és a színész, ám egy közös barátjuk szerint a sztárpár már túl van a lánykérésen is.

Komolyodik a dolog Robert Pattinson és barátnője között? Nemrég szárnyra kapott a hír, miszerint kedvenc vámpíragglegényünk megkérte énekesnő barátnője, Tahliah Debrett Barnett kezét.

Forrás: Northfoto

A pletykát a páros egyik közeli barátja, T-Pain hintette el a People magazinnak: állítása szerint az FKA Twigs művésznéven tevékenykedő énekesnő nem fog közreműködni a rapper legújabb albumán, mert eljegyezte az Alkonyat filmekből megismert színész. Igaz, később hozzátette, pusztán április bolondját járatta a nagyérdeművel.

Ennek ellenére a páros, akik mindössze 6 hónapja jöttek össze, a hírek szerint nagyon boldogok együtt, így egyáltalán nem lepődnénk meg, ha igaznak bizonyulna az egyelőre csak pletyka szintjén terjedő hír.

Sztárok, akikre tavaly talált rá a szerelem

A szakításokontúl sok sztár párja oldalán zárta a 2014-es évet - kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.