Életveszélyes volt Lagzi Lajcsi lakóparkja

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kérelem gázvezeték Galambos Lajos lakópark életveszély Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hírek érkeztek a lopás gyanújával őrizetbe vett Lajcsi ügyéről: a nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak.

„Kedden a munkatársaink a Fejér Megyei Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve ellenőrzést végeztek Tatán a Boglárka Lakóparkban. (…) A közvetlen vagyon és életveszély miatt a szolgáltatást fel kellett függeszteni” – írta a Bors kérdésére a GDF SUEZ gáz.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egyéb rossz hírek is érkeztek Lajcsi ügyében, a Bors információi szerint ugyanis a mulatós öccsének, Galambos Istvánnak a kérelmét elutasították a bíróságon

„A család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük” – mondta a lapnak egy családhoz közeli forrás.

Lagzi Lajcsi, aki beteg feleségével ellentétben a hírek szerint állítólag jól viseli az előzetest, hamarosan vallomást tesz a bíróságon. Korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy ártatlannak vallja magát. Az ügyben a gyanúsítottak köre bővül, a híresség akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet.

"A gyerekek bent sikítva sírtak" - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsit

A híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.