Lagzi Lajcsi ártatlannak vallja magát - Ügyvédjén keresztül üzent

Forrás: Muzsika TV -
ártatlanság Galambos Lajos (zenész) vesztegetés tárgyalás ügyvéd Lagzi Lajcsi lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajos szerint ügye mögött egy régi konfliktus állhat.

Szeptember 22-én őrizetbe vette a rendőrség Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost egy fiatalabb nővel és egy másik férfival együtt.

Forrás: Muzsika TV

A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyéről csütörtökön dönt a Budaörsi Bíróság: ekkor dől el, hogy 30 napra előzetes letartóztatásba helyezik, avagy házi őrizetben védekezhet. Lagzi Lajcsi ügyvédjén keresztül üzent.

Négy szótag hipnotizál ma: Csí-kos-bál-nák Pumped Gabo előadásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-pumped-gabo-melleit-tancoltatja.htmlKész, vége, bezárhat ma az internet. Dobj el mindent, Pumped Gabo megtáncoltatta a melleit. TV + SztárokOrigoKisétált interjúja közben a vérig sértett Robert De Nirohttp://www.life.hu/sztarok/20150923-robert-de-niro-szinesz-megsertodott-es-kisetalt-interjuja-kozben.htmlAz Oscar-díjas színészt a Radio Times riporternője faggatta, amikor egy kérdést olyannyira magára vett, hogy egész egyszerűen ott hagyta az újságírót.TV + Sztárok--Csepregi Éva feltűnik az RTL sorozatábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-csepregi-eva-feltunik-az-rtl-sorozataban-a-partyzanokban.htmlA Partyzánok ma esti adásában feltűnik Csepregi Éva is az RTLII-n! TV + Sztárok--Minárovits Péter: "Újra szinkronban vagyok önmagammal"http://www.life.hu/sztarok/20150922-minarovits-peter-szinkronszinesz-meghazasodott-es-ujra-rendben-az-elete.htmlNéhány évvel ezelőtt anyagilag szorult helyzetbe került a híres szinkronszínész, ám ez már csak a múlt: Minárovits Péter újra a régi, és egy hete immár boldog házasember. TV + SztárokOrigoAz egykori tinikedvenc, Nick Carter visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20150923-nick-carter-a-dancing-with-the-stars-musorban-tancol.htmlBackstreet's back, alright! A banda szőkesége, Nick Carter újra látható a tévéképernyőn. Nem, ezúttal semmi playback koncert, inkább táncos lábakkal hódít. TV + Sztárok--Mély dekoltázzsal jelentett időjárást Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20150916-gaal-noemi-a-tv2-idojosa-mely-dekoltazzsal-jelentett-idojarast.htmlValószínűleg kevesebb embert kezdett el érdekelni a hétvégére jósolt eső és lehűlés, amikor a TV2 csinos időjósa szexi mellbetekintést engedett a nézőknek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.