Bővül a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
áramszolgáltató bűntárs Galambos Lajos lakópark keresés vesztegetés Lagzi Lajcsi lopás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre.

Nem valószínű, hogy csupán három ember érintett a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Lagzi Lajcsi ügyében - írja a Bors.

Galambos Lajost, feleségét és egy számunkra azonosíthatatlan férfit visznek a tárgyalóba a Budaörsi Járásbíróságon 2015. szeptember 24-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap szerint nincs kizárva, hogy közműlopási ügyről és az azt lehetővé tevő technikai eszközök beszereléséről csak a mulatósztár és az eddig meggyanúsított személyek tudtak, így információjuk szerint a rendőrség további nyomozása során bűntársakat is kereshet.

Ez nem lezárt nyomozás, szá­mos nyomozati cselekményt kell még elvégeznünk, sok fejlemény előfordulhat

Mint korábban a Life.hu megírta, Lagzi Lajcsit szeptember 22-én vették őrizetbe egy fiatal nővel és egy másik férfival együtt. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyét csütörtökön tárgyalta a Budaörsi Bíróság. Bár a sztár korábban ügyvédjén keresztül azt üzente, ártatlan, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. Jelenleg azonban nem zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. A mulatósztár üzletemberi portréjáról itt írt bővebben a Life.hu, a zenész barátai pedig itt mondták el nekünk, mit gondolnak az ingatlanmogulként is ténykedő sztár ügyéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.