Pártai Lucia szerint minden jel arra utal, hogy idén sem lesz fehér karácsony

Forrás: Thinkstock -
karácsony időjárás előrejelzés Fehér Karácsony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártai Lucia szerint az elmúlt évekhez hasonlóan valószínűleg idén sem lesz fehér karácsonyunk.

Hetek óta mindenki azt találgatja, vajon lesz-e idén fehér karácsonyunk. A népi hiedelem szerint fagyos lesz az ünnep, egy numerológus viszont azt mondja, hó csak az év utolsó napjaiban várható. Mit mond erről egy meteorológus? A Bors most Pártai Luciát faggatta.

A tények valóban azt mutatják, hogy az elmúlt tizenhat évben jellemzően szürke, azaz hómentes volt a szentesténk. Előrejelzést ilyenkor még megbecsülni is korai, de jelenleg minden jel arra utal, hogy idén sem örvendhetünk fehér karácsonynak. Persze mindannyian vágyunk rá és reménykedünk benne, hiszen jó lenne a szeretet ünnepén egy jót szánkózni, hógolyózni vagy hóembert építeni. Gondoljunk bele: ilyesmiben sok mai gyereknek, tininek még nem volt része” – magyarázta a lapnak a meteorológus.

Sokan drukkolnak azért, hogy idén legyen fehér a karácsony Forrás: Thinkstock
Pilát Gábor: „A szeretet nem egy érzelmi szint...”http://www.life.hu/intim/20181114-pilat-gabor-a-szeretetrol.htmlSajnos odáig jutott a világunk, hogy nevezetes napoknak kell lennie ahhoz, hogy odafigyeljünk egymásra. IntimOrigoValóVilág 9: VV Greg megijedt Csoki hatalmas péniszétől (18+)http://www.life.hu/intim/20181116-valovilag-9-vv-greg-megijedt-csoki-hatalmas-peniszetol.htmlVV Greg most először látta VV Csoki hírhedten nagy szerszámát, és el is akadt tőle a szava, de nem pozitív értelemben. IntimOrigoAz önkielégítés régen sem volt tabu - Less be az antik vibrátorok múzeumába (18+)http://www.life.hu/intim/20181113-az-onkielegites-regen-sem-volt-tabu-antik-vibrator-muzeum.htmlAz Antik Vibrátor Múzeum (Good Vibrations - Antique Vibrator Museum) San Franciscóban található, ahol az alapító, Joani Blank 20 év alatt összegyűjtött vibrátorai, valamint a bolhapiacokon talált és a látogatók által adományozott régi darabok vannak kiállítva. A gyűjteményben az 1800-as évek végétől az 1970-es évekig találni önkielégítő eszközöket, amelyeket elnézve szinte hihetetlen, hogy orgazmushoz jutatták a nőket. IntimOrigoSzabadnapot kapnak egy brit cég dolgozói, hogy önkielégíthessenek (18+)http://www.life.hu/intim/20181115-szabadnapot-kapnak-egy-brit-ceg-dolgozoi-hogy-onkielegithessenek.htmlJobban és produktívabban végzik a munkájukat a dolgozók, ha boldogok, és az orgazmus bizony örömet okoz, ezért egy brit cég úgy döntött, extra szabadnapokat ad alkalmazottainak, melyet az orgazmus elérésével tölthetnek. IntimOrigoJill Scott soulénekesnő egy mikrofonnal mutatja be, hogyan elégíti ki a pasiját (18+)http://www.life.hu/intim/20181114-jill-scott-soulenekenso-egy-mikrononnal-mutatja-be-hogyan-elegiti-ki-pasijat.htmlOrális szexet imitált egy mikrofonnal Jill Scott soulénekesnő. Intim--Forróvá teszi a karácsony estéket az ünnepi mellbimbódísz (18+)http://www.life.hu/intim/20181112-forrova-teszi-a-karacsony-esteket-az-unnepi-mellbimbodisz-18.htmlZoknit, pulóvert és pólót is kaphatunk karácsonyi mintával, ám ha valami szexibbre vágyunk, akkor is van miből válogatni. Mutatjuk, mi az, amitől garantáltan tátva marad a férfiak szája. Jön a hiánypótló karácsonyi mellbimbódísz. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.