Íme, Hollywood legjobban kereső hírességeinek palotái

ingatlan birtok otthon Taylor Swift Forbes magazin sztárok Hollywood Johnny Depp Ellen DeGeneres Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin minden évben összeállítja a világ 100 leggazdagabb hírességének listáját. Az idei év "győztesei" pedig nem csak a vagyon tekintetében hasonlítanak egymásra: mindannyian rajonganak a fényűző ingatlanokért.

Ellen DeGeneres

Az amerikai talkshow-k nagyasszonya az idei Forbes-listán egészen a 12. helyig küzdötte fel magát, miután a múlt évben nem kevesebb, mint 75 millió dollárral gyarapította a családi kasszát. Tévés karrierje mellett azonban azzal is hírnevet szerzett magának Hollywoodban, hogy úgy váltogatja ingatlanjait, mint más az alsógatyáját. Tavaly például azt a Los Angeles-i kúriát vásárolta vissza, amit néhány évvel ezelőtt eladott.

Forrás: AFP,realestate.aol.com

Johnny Depp

Depp a tavalyi 30 millió dolláros keresetével a lista 87. helyén landolt. A színész még 2001-ben vásárolt magának egy francia birtokot, azaz inkább egy komplett magánfalut. Depp közel 15 évet töltött el ezen a 15 hektáros provence-i birtokon, amely Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. Miután azonban a régi életét felszámolta, egykori otthonától is meg szeretne válni, a benne található személyes holmijával együtt. Ha van fölös 26 millió dollárod, erre a különlegességre mindenképpen érdemes lecsapni!

Forrás: AFP,luxurytrump.com
Forrás: luxurytrump.com

Taylor Swift

Taylor Swift azon kívül, hogy a 2014-es 80 milliós bevételével elnyerte a 8. legjobban fizetett celeb címét, még azzal is büszkélkedhet, hogy a listán szereplők közül ő a negyedik legfiatalabb. Bár Swift még csak 25 éves, már most is jó néhány luxusingatlan tulajdoni lapján díszeleg ott a neve: a többi között büszkélkedhet egy lenyűgöző Rhode Island-i kúriával, egy hatalmas New York-i penthouse-szal és két családi házzal, Nashville-ben és Los Angelesben.

Forrás: AFP,trending.report
Forrás: luxurytrump.com

Tom Cruise

A Mission: Impossible filmsorozat legutóbbi részének hála Tom Cruise 40 millió dollárt zsebelt be az elmúlt évben, így ő lett a 52. legjobban fizetett csillag a Forbes szerint. Az A listás színész egyébként éppen egy ingatlanportfólió-átalakításnak a kellős közepén van, ugyanis jelenleg legalább három birtoka is új vevőre vár, egyebek mellett egy hatalmas Beverly Hills-i kúria és egy gyönyörű coloradói vidéki birtok.

Forrás: AFP,celebuzz.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.