Ebben a házban lakik Meghan Markle: Fotó!

otthon Meghan Markle családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hol hajtja le esténként a fejét a színésznő munka után. 

Meghan Markle neve sokaknak ismerős volt színésznőként is, ám mióta Harry herceg kedvese, azóta még inkább felfigyeltek rá az emberek. Nem adtak sok esélyt a kapcsolatuknak, és az sem volt biztos, hogy a királyi család jó szívvel fogadja majd a 35 éves szépséget, de azóta már eltelt egy év, és a szerelmesek még mindig együtt vannak.

Íme a ház Torontóban, ahol Meghan Markle él Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Sok időt töltenek együtt, igyekeznek minél többet utazni, de amikor forgatás van, akkor ebben a kanadai házban tölti az estéit a gyönyörű színésznő. Első ránézésre nem is gondolná senki, hogy egy híres színésznő lakik odabent, ugyanis más hírességek luxusotthonához képest Markle háza szerénynek tűnik.

Ám amikor nem Torontóban tartózkodik és nem is Harryvel, akkor az édesanyjához utazik Los Angelesbe. A családi otthon körül hatalmas pálmafák és egyéb egzotikus növények is vannak.

Itt töltötte a gyermekkorát. Ide szokott utazni, ha az édesanyját látogatja meg Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Grho

Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem költöznénk máshova. Persze a bútorok itt is külön-külön drágábbak, mint egy átlag ember havi fizetése, ám ennek ellenére otthonos, meleg a ház hangulata: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.