2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Kanye West Kirsten Dunst Lupita Nyong'o Anna Wintour szelfi Dakota Johnson Leonardo DiCaprio Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfiőrület nem csillapodik: mindenki imádja, és mindenki csinálja. Van azonban néhány kivétel a sztárok között is, akik utálják az egész felhajtást.

Leonardo DiCaprio

A színész rendkívül odafigyel magánszférájának védelmére, és ebbe egy rajongói szelfi sem fér bele. Korábban a Page Six magazin írta, hogy a modellekre bukó híresség egy New York-i szórakozóhelyen szülinapját ünneplő nőtől is megtagadta a szelfit. Csak ennyit mondott neki: „Bocs, de ma este nem!”

Forrás: ProVideo

Dakota Johnson

Mielőtt összeszedett 500 millió dollárt A szürke ötven árnyalatával és ezzel utolérte a világhírnév, azelőtt sem szívesen fotózkodott rajongóival a színésznő. Mivel már a szürke-őrület előtt sem szeretett rajongóival bármilyen kapcsolatba lépni, ez valószínűleg azóta csak erősödött. Azért a sármos pasijával biztosan nyomott már pár szelfit.

Kanye West

A morcos tekintetű rapper, aki csak ritkán mosolyogja el magát, állítólag nem bírja az önfotózást. Ez azért is furcsa, mert feleségének, a szelfikirálynő Kim Kardashiannak nemrég jelent meg egy szelfikönyve is. Talán csak azért következtettek erre az újságírók, mert tényleg mindig nagyon morcos az énekes: így mi legalábbis nem mernénk odamenni hozzá közös fotót kérni.

Forrás: AFP

Cameron Diaz

A rajongókkal való beszélgetés és az autogramosztás sem volt a színésznő kedvence, ezek után nem lepődünk meg, hogy a szelfizés sem lopta be magát a szívébe. Rendszeresen el is utasítja az ilyen jellegű kéréseket a celebnő, aki nemrég házasodott. Egy vörös szőnyeges eseményen a következőket mondta egyik rajongójának: „Ha neked megteszem, ezentúl mindenkinek meg kell tennem.” Ez a diplomatikus „szó sem lehet róla”.

Anna Wintour

A Vogue sokak szerint félelmetes főszerkesztője a szelfi elleni harc nagykövete. Az idei Met-gálán, aminek Anna Wintour volt a házigazdája, egyenesen megtiltotta az önfotók készítését, ami miatt Kim Kardashian nagyon meg is ijedt. „Soha nem szelfiztem, és nem is áll módomban elkezdeni” – nyilatkozta egyszer a híresség. A híres mondata után nem sokkal, a 2014-es New York-i divathéten egyébként megszegte a nagy elhatározását, mégpedig ezzel a fotóval:

Forrás: Instagram/ Sheisty

Lupita Nyong’o

A színésznő a világ egyik leghíresebb és legtöbbet megosztott szelfijén is szerepel, de úgy látszik Ellen DeGeneresen kívül más nem tudja rávenni az önfotóra. Legutóbb saját kollégáját, Kenya Moore-t utasította vissza 2014 legszebb nője.

Kirsten Dunst

A színésznő nem is akárhogy, egy kisfilmben fejtette ki véleményét a sztárokkal való szelfizésről. A két perces jelenetben két rajongó kiszúrja a színésznőt, majd se szó, se beszéd, elkapják néhány fotóra. A híresség próbál beszélgetést kezdeményezni velük, de nekik csak egyetlen kérdésük van: Betagelsz?

Érdemes megnézni a videót:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.