Megtörte a csendet Vilmos herceg: hosszú idő után most először beszélt öccséről

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
testvér királyi család család Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy szinte az egész világ kíváncsi arra, milyen a kapcsolata Vilmosnak és Harrynek. Nemrég Vilmos megtörte a csendet, és bár eddig nem beszélt nyilvánosan öccséről, most kivételt tett.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Vilmos és Katalin nyolc napra a Karib-térségbe utazott, hogy megünnepelje a királynő platinajubileumát. A hercegi pár megismerkedett a csokikészítéssel, ellátogattak egy kakaófarmra, de láthattuk őket homokban táncolni a garifunák helyi ünnepségén.

Belize miniszterelnöke örömmel fogadta Vilmost és Katalint, egy szervező pedig azt mondta, a herceg úgy rázta a csípőjét az ünnepségen, mintha senki sem látná. Harry herceg 2012-ben járt Belizeben, így érthető, hogy a helyiek erről az útról kérdezték Vilmost.

Vilmos hosszú idő után először beszélt öccséről. Forrás: AFP/Gareth Fuller

Nos, bár a testvérek meglehetősen eltávolodtak egymástól az utóbbi időben, és Vilmos eddig tartózkodott attól, hogy nyilvánosan beszéljen öccséről, most kivételt tett. A garifuna nemzet nagykövete, Cynthia Ellis-Topsy azonban elárulta, hogy királyi körútja során mégis megemlítette fivérét. A nő ugyanis elárulta Cambridge hercegének, hogy amikor Harry herceg ott járt, táncraperdült, és nem volt szüksége bátorításara.

- írja a MariClaire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.