Harry "elérhetetlen" marad, amíg Vilmos nem kér tőle bocsánatot - mondja a szakértő

Forrás: AFP/Angela Weiss -
brit királyi család Vilmos herceg botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg állítólag még 2016-ban figyelmeztette Harry herceget, hogy túl gyorsan halad a párkapcsolata Meghan Markle-lel. Egy szakértő szerint Harry még mindig sérelmezi az akkor elhangzottakat.

Harry herceg "elérhetetlen" marad Vilmos herceg és Károly herceg számára mindaddig, amíg Vilmos bocsánatot nem kér egy Meghanra vonatkozó megjegyzése miatt - írja a Daily Star.

Harry és Meghan még 2020 elején hagyott fel mindennemű királyi szolgálattal. A páros 2016-ban találkozott egymással egy közös ismerősön keresztül, majd nem sokkal később össze is házasodtak. Kapcsolatuk a királyi családdal állítólag igencsak megromlott, amióta a házaspár az Egyesült Államokba költözött.

Harry herceg, Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Most egy szakértő, Neil Shean vetette fel, hogy az állítólagos összetűzések hátterében Vilmos egy megjegyzése áll, amit Harry és Meghan párkapcsolatáról tett. Vilmos úgy érezte, Harrynek lassítani kellene a volt színésznővel, hiszen számára kiemelten fontos, hogy csak a megfelelő társ mellett horgonyozzon le.

Egy forrás azt állítja, Harry herceget felháborította ez a célzás, hogy talán nem döntött jól, és mindaddig nem kíván kiengesztelődni, amíg Vilmos bocsánatot nem kér tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.