Álomszép estélyiben kapták lencsevégre Katalin hercegnét - Fotó

fashion week királyi család Katalin hercegnő ruhái Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg épp karibi körúton vesznek részt. A gyönyörű hercegné egy fogadás alkalmával legutóbb egy fantasztikus, pink estélyiben jelent meg, amely csodásan állt rajta. 

II. Erzsébet királynő nemrég ünnepelte trónra lépésének hetvenedik évfordulóját. Ennek alkalmából ment karibi-körútra Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné. Nemcsak találkoztak a helyiekkel, de számos különleges programon is részt vettek. Voltak a garifunák helyi ünnepségén Hopkins falujában, megkóstolták a hudutu nevű levest és kipróbálták a punta-táncot is - írja a Daily Mail.

Katalin hercegné egyszerű szetteket viselt az utazásuk során, azonban most igazán kitett magáért. Vilmos herceggel fontos fogadásra voltak hivatalosak, melyen a hercegné egy álomszép, pink, földig érő estélyiben jelent meg. Ide kattintva arról olvashatsz, mi a titka Katalin hercegné feszes és ragyogó arcbőrének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.