Teljes pánikban Harry és Meghan: mielőbb békülni akarnak a királyi családdal

Forrás: -- -
Family Guy királyi család Meghan Markle gúnyolódás Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg állítólag ki akarnak békülni a királyi családdal a róluk szóló Family Guy epizód visszhangja után.

Sussex hercege és hercegnéje is feltűnt a sikeres rajzfilm szatíra, a Family Guy új évadában. Az október 22-én adásba került részben a főszereplő, Peter Griffin a haverjaival beszélgetve azon gondolkodik, hogyan tudná megszerezni a neki járó pénzt. Aztán egyszer csak eszébe jut, hogy azt teszi, amit Meghan és Harry, miután kiváltak brit királyi családból. A jelenet aztán átvált, Harry és Meghan látható, amint egy medence partján üldögélnek. Megjelenik egy komornyik, és átad nekik egy csekket. Azt mondja Harrynek: „Uram, milliókat küldött önnek a Netflix, de senki se érti, miért." A herceg erre csak annyit mond: „Tedd a többihez!" Ekkor Meghan telefonján megszólal az emlékeztető, mire felszólítja Harryt, hogy élesítse a százezreket érő szponzorált Instagram-posztot a Del Taco számára.

A jelenet a hercegi pár Netflixszel kötött több millió fontos szerződésén gúnyolódik, valamint arra utal, hogy mióta kilépek a királyi család kötelékéből Harry és felesége tulajdonképpen csak influenszerkedésből élnek.

A békülésen gondolkodik a hercegi pár Forrás: --

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.