Újabb csalódást okoz a királyi családnak Harry és Meghan: karácsonyi hagyományt rúgnak fel

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Egyesült Királyság Meghan Markle Károly király Harry herceg
A hírek szerint - bár Károly király békülne vagy legalábbis közeledne - Harry herceg és Meghan Markle nem tölti a királyi családdal a karácsonyt. Valószínűleg ezzel újabb csalódást okoznak a palotának – vélekedik ki egy királyi szakértő.

Úgy tudni, Harryék ettől függetlenül lehetséges, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodnak majd, ugyanis megvásároltak London közelében egy penthouse lakást. Ez egyébként azt a célt szolgálja, hogy ott lakjanak - és ne a palotában - ha az országban tartózkodnak - írja az Express.

Harry és Meghan kapcsolatáról - akiket Károly az év elején kilakoltatott a Frogmore Cottage-ból - rengeteg pletyka lát napvilágot, sokak szerint megromlott a házasságuk - aminek szemmel látható jelei is vannak - ugyanis Harry egyáltalán nincs elragadtatva a Meghan által kedvelt hollywoodi életformától.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A pletykák szerint Harryt tárt karokkal várnák haza a britek. Lizzie Cundy, Meghan egykori barátnóje szerint Harry népszerűsége nagyot ugrana, ha visszamenne Angliába és úgy véli, a Meghannal való szakítás lenne a legjobb dolog, ami Harryvel történhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.