Kiderült az igazság Harry herceg és Meghan Markle projektjéről: elárulták, miért bukott meg

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
bukás Harry Meghan Markle podcast Spotify
A Spotify nagy reményeket fűzött Harry herceg és Meghan Markle podcastjéhez, de hatalmas bukás let a vége. Most kiderült, miért nem lett sikeres ez a vállalkozás. 

Harry herceg és Meghan Markle a Spotify zenei applikáción indított beszélgetős műsort, vagyis podcastet, de az nem váltotta be a hozzá fűzöt reményeket. A Spotify vezetője, Daniel Ek felfedte az igazi okot, amiért Meghan Markle és Harry herceg megdöbbentő, 18 millió font értékű (több mint 7 milliárd forint) podcastja megbukott.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Mivel a hallgatók nem mutattak túlzott érdeklődést az epizódok iránt, Daniel Ek új irányt, innovációt javasolt a párnak, de ők ezt nem fogadták el.

Úgy gondoltuk, hogy itt innovációra van szükség" - mondta a Spotify vezetője, hozzátette, remélték, az új ötletek egyszerre boldoggá teszik a fogyasztókat, valamint új utakat kínálnak az alkotóknak, de sajnos a dolgok másként alakultak. Végül kölcsönös megállapodás született a szerződésük megszüntetéséről - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.