Céline Dion megható videóval emlékezett meg a férjéről

halál Céline Dion videó megható énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-díjas kanadai énekesnő a hivatalos YouTube csatornájára tett fel egy videót, melyben az elmúlt egy év megpróbáltatásai mellett a férjéről is beszélt. 

Céline Dion szerelmét, René Angelilt tavaly januárban helyezték örök nyugalomra, miután hosszú küzdelem után a szervezete feladta a harcot a rákkal szemben. Az énekesnő teljesen összeroppant a gyász alatt, most azonban egy nyilvános üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy mellette álltak ebben a nehéz időszakban, mely során nemcsak férjétől, hanem testvérétől is el kellett búcsúznia.

A megindító kisfilmben Céline Dion elmondja, hogy teljesen újjáépítette magát az elmúlt egy évben, emellett megtanult együtt élni a gyásszal. A videó végén egy kis idézetben férjének is üzen:

A gyerekkori álmomat váltottad valóra. Remélem én is inspiráltalak téged, hogy elérd a sajátjaid."

Ilyen volt Celine Dion és férje esküvője 1994-ben

Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.