L.L. Junior visszaköltözött menyasszonyához

2017.09.14. 10:20

L.L. Junior szerelmi életét nem egyszerű nyomon követi: nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához, a legfrissebb információk szerint azonban a rapper ismét a menyasszonyával lakik. 

L.L. Junior otthagyta gyermekei anyját, Csillát és egy másik nőbe szeretett bele. Körtvélyessy Zsolt lánya rabolta el a rapper szívét, akivel olyan erős érzelmeket tápláltak egymás iránt, hogy hamar sorkerült a lánykérésre is. Erős kötelék alakult ki köztük, ezért is volt meglepő, amikor kiderült, hogy Junior visszaköltözött gyermekei anyjához.

L.L. Junior szerelmi élete rendeződöttForrás: Facebook/Mokka

A rapper nem is akart nyilatkozni arról, mi történt közte és szerelme között, de most kiderült. A pár ugyanis újra kibékült! Junior hálás gyermekei anyjának is, amiért befogadta őt az átmeneti időszakban. "Csilla együttműködő volt, megértette, hogy a fiaim mellett szeretnék lenni, így megengedte, hogy odaköltözzem hozzájuk. Megbeszéltük, hogy csak rövid időről van szó. Ha sikerül kibékülnöm Kingával, akkor visszaköltözöm hozzá, ha nem, akkor albérletbe megyek" - árulta el a Story Magazinnak Junior, aki arról nem akart részletesen beszélni, mi is volt a mosolyszünet oka, de azért egy-két dolgot elárult. A túlzott féltékenység mérgezte meg a kapcsolatunkat, méghozzá kölcsönösen. Szerencsére mindent tisztáztunk. Megbeszéltük, hogy vagy most újrakezdjük, vagy vége. A szerelmünk erős még akkor is, ha a mennyország és a pokol váltakozik benne" - mondta a rapper.

L.L. Juniorszerelemmenyasszony