L.L. Junior visszaköltözött menyasszonyához

Forrás: Facebook/Mokka -
menyasszony szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior szerelmi életét nem egyszerű nyomon követi: nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához, a legfrissebb információk szerint azonban a rapper ismét a menyasszonyával lakik. 

L.L. Junior otthagyta gyermekei anyját, Csillát és egy másik nőbe szeretett bele. Körtvélyessy Zsolt lánya rabolta el a rapper szívét, akivel olyan erős érzelmeket tápláltak egymás iránt, hogy hamar sorkerült a lánykérésre is. Erős kötelék alakult ki köztük, ezért is volt meglepő, amikor kiderült, hogy Junior visszaköltözött gyermekei anyjához.

L.L. Junior szerelmi élete rendeződött Forrás: Facebook/Mokka

A rapper nem is akart nyilatkozni arról, mi történt közte és szerelme között, de most kiderült. A pár ugyanis újra kibékült! Junior hálás gyermekei anyjának is, amiért befogadta őt az átmeneti időszakban.

megengedte, hogy odaköltözzem hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.