Így csókolja meg egymást Harry herceg és Meghan Markle

csók Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan felvétel került napvilágra nemrég, amely újabb bizonyíték: a szerelmesek egyre büszkébbek a kapcsolatukra. 

Korábban mindent megtettek, hogy ne lássa őket együtt senki, de egy idő után már felvállalták a nyilvánosság előtt is a románcukat. Eleinte II.Erzsébet sem volt túl boldog a színésznő hírétől, de később megbékélt a helyzettel.

Ez nem meglepő, hiszen Meghan foggal-körömmel azon dolgozott/dolgozik, hogy a királyi család befogadja őt. Harryvel a dolgok eközben egyre komolyabbá váltak, igyekeznek minden létező szabadidejüket együtt tölteni.

Íme egy másik pillanat a rendezvényről Forrás: NORTHFOTO/Young Chris/Cp/Abaca

Nemrég meg is mutattuk Meghan otthonát, ahol akkor tartózkodik, mikor távol kell lennie a kedvesétől. Most pedig videó került napvilágra egy nyilvános csókról, amelyet az Invictus Games záróünnepségén rögzítettek szemfüles lesifotósok. A párról készült felvételt ide kattintva tudod megtekinteni.

Meghan Markle a kapcsolatukról nyilatkozott

A figyelem középpontjában van Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, de a színésznő most először nyilatkozik az érzelmeikről és arról, mennyire bírja a körülöttük zajló hatalmas felhajtást. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.