Colin Firth a szexuális zaklatásról: "Tudtam, de semmit nem tettem"

Colin Firth metoo Harvey Weinstein Sophie Dix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Colin Firth angol színészről nem kevés közös fotó található az interneten, melyeken a szexuális zaklatással vádolt producer, Harvey Weinstein oldalán látható, hiszen többször is dolgoztak együtt. A színész a Guardian lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy mennyire szégyelli, hogy tudott a producer egyik esetéről, mégis hallgatott.

Az Oscar-díjas brit színész 25 évvel ezelőtt játszott együtt Sophie Dix színésznővel, aki a napokban állt a nyilvánosság elé, és mesélt arról, hogyan zaklatta őt a producer korábban. Csakhogy Firth már majd 30 éve, a forgatások alatt megismerte a történetet. Dix ugyanis elmondta neki, hogy mit művelt vele Weinstein a hotelszobában.

Harvey Weinstein és Colin Firth 2011-ben Forrás: Getty Images for DGA/2011 Getty Images/Kevin Winter

– nyilatkozta Colin Firth.

A színésznő szerint Colin támogatóan közeledett felé, amikor 25 évvel ezelőtt megosztotta vele a szörnyűségeket, és örül, hogy most felszólalt Weinstein ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.