Gal Gadot szerint elfogadhatatlan, ami Hollywoodban történik

Gal Gadot Ben Affleck metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wonder Woman filmből ismert színésznő, Gal Gadot is megszólalt Harvey Weinstein, napokban kirobbant szexbotrányáról.

„A bántalmazás és a szexuális zaklatás elfogadhatatlan! Kiállok mind olyan bátor nőért, aki a félelmeivel szembe nézve felszólalt. Együtt erősek vagyunk. Egyek vagyunk a változás idejében" – írja Gadot.


A színésznői szavai külön érdekesek, hiszen Az Igazság Ligájában együtt játszik Ben Affleck színésszel, akiről a egyre több, olyan felvétel kerül elő, amelyeken az látható, hogy kolléganői melleit fogdossa. Az első videó után még bocsánatot kért a színész, akit ezt követően újabb felvétellel szembesítettek.

Gal Gadot és Ben Affleck a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című film bemutatóján Forrás: Getty Images/2016 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Affleck egyébként elítélte Weinstein viselkedését, ám sokan nem hiszik el neki, hogy nem tudott a producer mocskos dolgairól. Tulajdonképpen a szexuális zaklatásokkal vádolt Weinstein volt az, aki felfedezte a színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.