Utolérhetetlen szépség! Már megint Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett modellje

Forrás: AFP/Nelson Almeida -
modell lista szupermodell Forbes fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen utolérhetetlen! Nyolcadik éve őrzi a világ legjobban kereső szupermodelljének címét. Őt Victoria két angyala követi: Doutzen Kroes és Adriana Lima.

"A brazil ikon 47 millió dollárt tett zsebre az elmúlt 12 hónapban" - írta a Forbes.com Bündchenről, hozzátéve, hogy a 34 éves szupermodell 16 millió dollárral keresett többet az elmúlt évben amerikaifutballista férjénél, Tom Bradynél. A Forbes.com szerint a listát nyolcadik éve uraló híresség 386 millió dollárt keresett modellkedéssel 2001 óta.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

A topmodellek kereseti listáján a Victoria's Secret holland szépsége, a 29 éves Doutzen Kroes (8 millió dollár) és a fehérnemű márka szintén brazil modellje, a 33 éves Adriana Lima (8 millió dollár) követi Bündchent.

Doutzen Kroes Forrás: AFP/Bryan Bedder

Az élmezőnyben szerepel még hétmillió dolláros keresettel a 40 éves brit modell, Kate Moss, és a 22 éves Kate Upton amerikai modell, aki most először szerepel a listán. Szintén újoncként szerepel a listán az angol Cara Delevingne és az amerikai Karlie Kloss, akik mindketten 22 évesek és idén szeptemberben az amerikai Vogue címlapján szerepelnek egy magyar modell mellett.

Kate Upton Forrás: AFP/Bryan Bedder

/1407/Boldo2014719161425

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.