Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?

fashion week Grammy 2015 ruha vörös szőnyeg Grammy-gála Grammy Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.

Ismét hódítanak a fekete és fehér ruhák, a legtöbb sztár ezekben a színekben érkezett, tollal, flitterrel vagy bőrrel feldobva a klasszikus monokrómot. Az ezüstös, csillogó ruhák a szezon nagy kedvence hollywoodban, ahogy a hazai sztároknál is.

KEDVENCEINK

Rihanna

Rihanna villantásügyileg visszafogottabb ruhát választott, mint az elmúlt évek során bármikor. Nagyon meglepődtünk, mikor rózsaszín habcsókként lejtett végig a vörös szőnyegen Giambattista Vali estélyiben. Választott már ennél jobban is, például 2013-ban, de ebben is nagyon szerettük.

Forrás: AFP/Jason Merritt

És féloldalról...

Forrás: AFP/Jason Merritt


Miley Cyrus

A botrányhősnőnél az elmúlt években a vörös szőnyeg egyet jelentett a pucérkodással, és a Grammy előtti buliban viselt ruháját nézve is elgondolkodtunk: visel vajon bugyit. Azt nem állítanánk, hogy túlöltözött az eseményre, de végre elegánsan szexi ruhát választott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Taylor Swift

Nem véletlenül lett stílusikon a country énekesnőből, Taylor Swift most is odatette magát. Minket teljesen elvarázsolt a zöld színátmenetes Ellie Saab ruhakölteményben. Na és az a cipő!

Forrás: AFP

Lady Gaga

Az este egyik legdögösebbje Lady Gaga volt. Ahogy tőle megszoktuk, a ruhájához illő hajjal érkezett a vörös szőnyegre: ezüst flitterhez ezüst szőke frizura. Imádjuk!

Forrás: AFP


Rita Ora

Rövid hajjal, csillogó, sokat takaró Prada ruhát választott Rita Ora, és egészen új, rövid frizuráját is megmutatta a közönségnek.

Forrás: AFP

/1502/_gy_b201529135114


Katy Perry

A Katy Perry-től megszokott cukorkaszínekkel ezúttal csak a hajában találkozhatunk, de provokatív stílusát szerencsére nem hagyta otthon. Zuhair Murad ruhában szexiskedett az idei Super Bowl döntőjén hatalmas show-t rendező énekesnő. Elölről...

Forrás: AFP

...és hátulról.

Forrás: AFP


Ciara

A bombatestű énekesnő igazán különleges fazont válaszott, és milyen jól tette! Az aranyszínű övért is plusz pont jár neki.

Forrás: AFP


Beyonce

A díva most dekoltázsával büszkélkedett, de azért izmos combjaihoz is hagyott egy kis betekintést a dögös, mégis klasszikus fazonú Proenza Schouler estélyiben.

Forrás: AFP

Paris Hilton

Igen, jól olvastad. Arra számítottunk, hogy az örökösnő inkább új kebleit teszi közszemlére, de helyette inkább trükkös fazonú, ezüst szettben lábait csodálhattuk meg.

Forrás: AFP


Jessie J

Jessie J-t a színpadon általában bodyban láthatjuk, most pedig szuperelegáns, fekete, csipkés estélyiben érkezett.

Forrás: AFP

Gwen Stefani

Az énekesnő nem tud hibázni. Fellépőruhája és a vörös szőnyegen látott Versace szettje egyaránt telitalálat.

Forrás: AFP

Forrás: AFP

Ki volt a szépek legszebbje?

A MEGOSZTÓ

Kim Kardashian

Mrs. West valami egészen furcsát vett fel a gálára. Míg férjén egy egész egyszerű fekete ing-nadrág szett volt, addig ő csillogó, fürdőköpenyhez hasonlító ruhával próbált kitűnni a tömegből. Hát, izé... kár.

Forrás: AFP

És ilyen, amikor ücsörög...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kim Kardashian ruhája igen vagy nem?

AKIKNEK NEM SIKERÜLT

Joy Villa

Az este legrosszabban öltözöttjének Joy Villát választanánk meg. Nem is értjük, hogy ezt hogy gondolta, de ha neked van megfejtésed, kommentben várjuk! A Görög Zita-dilemma után itt legalább egyértelmű: bimbótapasz volt.

Forrás: AFP

Gloria Gaynor

Ha a fazon jó is lett volna, a szín, amit Gloria Gaynor válaszott, sajnos semmiképpen sem nyerő.

Forrás: AFP

Bleona Quereti

Úgy tűnik, Bleona Quereti elfelejtette, hogy a vörös szőnyegen nem illik fellépő ruhában vonulni. Vagy ez nem is a fellépő ruhája?

Forrás: AFP

Charli XCX

Charli XCX különlegesre vette a figurát, a megszokott estélyi helyett zakóban és nadrágban érkezett. De valahogy mégsem az igazi az összhatás.

Forrás: AFP

Kinek sikerült a legkevésbé?

Taylor Swift még csak nem is keresztezheti Katy Perry útját a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-grammy-gala-2015-taylor-swift-es-katy-perry-nem-talalkozhatnak.htmlNem egyszerű a Grammy-gála szervezőinek élete. Minden másodpercet pontosan meg kell tervezniük ahhoz, hogy bizonyos világsztárok még véletlenül se találkozzanak egymással.TV + BulvárAFPMiley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjérőlhttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.htmlNehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.Trend--Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoKivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruháihttp://www.life.hu/trend/20150206-rihanna-grammy-dijatadokon-viselt-legvadabb-ruhai.htmlRihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. TrendOrigoRémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.htmlVasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből!Trend--Szupersztárokkal erősítenek a Grammy-díjátadó gálájárahttp://www.life.hu/kult/20150116-a-2015-os-grammy-dijatado-galaja-fellepoi-kozott-ott-lesz-madonna-az-acdc-ariana-grande-ed.htmlFebruár 8-án adják át a zeneipar egyik legrangosabb elismeréseit, a Grammy-díjakat. Íme, a gálaest fellépőinek listája.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.