Paris Hilton bemutatta új, sokkal nagyobb melleit

Forrás: Instagram/Paris Hilton -
mell műtét Paris Hilton plasztika kebel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos változáson mentek át a szálloda-örökösnő keblei, aki nem is csinál titkot belőle, inkább Instagramján mutogatja őket.

Persze, eddig is tudtuk, hogy Paris Hilton nem a természetes szépség híve, hiszen számtalan alkalommal feküdt sebészkés alá a még látványosabb és szebb külső érdekében. Az örökösnő körül azonban most újra felütötte a fejét a pletyka – pontosabban a mellei körül.

Forrás: Instagram/Paris Hilton

A dúsabb keblekre most az Elite Daily újságírója figyelt fel, aki leszögezi, semmi megerősítést nem kapott a hír, pusztán csak az itt is látható Instagram-fotó alapján találgat. De tény, hogy a korábbi képeihez képest mintha tényleg pár számmal nagyobbak lennének a mellei – és most még a szuper melltartóra sem lehet fogni az eredményt.

Miért akarnak a nők nagyobb melleket?

Aligha akad nő, aki elégedett azzal a kebelmérettel és -formával, amelyet a természet adott neki. Hogy miért ilyen fontos, hogy nagyobb, dúsabb keblekkel tetszeleghessenek a gyengébbik nem tagjai? A témát pszichológus szakértővel járta körbe a Life.hu, a cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.