Miley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjéről

buli Grammy 2015 Pre-Grammy vörös szőnyeg díjátadó Grammy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.

Jane Fonda

Jane Fonda életéről regényt lehetne írni, nálunk csak egy cikket olvashatsz Takács Nóra tollából. A színésznő évek óta elvarázsol bennünket. Leginkább zavarba ejtő:a furcsa cipőjét és a harisnyába bújtatott lábát inkább nem figyelve a kora. Hogy nézhet ki valaki 77 évesen is ennyire jól?!

Forrás: AFP

Jordin Sparks

A 25 éves énekesnő merész szettben érkezett bulizni. Leginkább zavarba ejtő: az estélyi szabása. Olyan, mintha a tulajdon ruhája harapott volna az oldalába.

Forrás: AFP

Rita Ora

Szerencsére Rita Ora egyre inkább távolodik attól az elhatározásától, hogy Rihanna klónja legyen, de arra azért vastagon gyúr a figyelemfelkeltésre. Leginkább zavarba ejtő: Rita Ora maga. Szép is. Tehetséges is. Nem érvényes!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jessica Burciaga

Hooters-pincérnőből lett modellként első és legfontosabb dolga, hogy jól nézzen ki. Leginkább zavarba ejtő: azon túl, hogy Jennifer Lopez kiköpött mása, a lapos hasa. Vajon ő is csodaturmixszal kezdi a napot, vagy pontosan tudja, mi az a 20 ok, amiért érdemes citromos vizet kortyolgatnia reggelente.

Forrás: AFP

Toni Braxton

A kétslágeres énekesnő már akkor tudta, mi fán terem a villantás, amikor Miley Cyrus még kócos fogakkal énekelgetett a Mickey Mouse istállóban. Leginkább zavarba ejtő: ahogy pózol. Hihetetlen, hogy ennyi év után is képtelen megtanulni előnyösen puszit dobni a kameráknak.

Forrás: AFP

Forrás: AFP

+1 Miley Cyrus és az örök kérdés:

MOST AKKOR VAN RAJTA BUGYI?

Forrás: AFP

Ki volt a leginkább zavarba ejtő?

/1502/Ruhak201526143055Rémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.htmlVasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből!Trend--Mesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoKivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruháihttp://www.life.hu/trend/20150206-rihanna-grammy-dijatadokon-viselt-legvadabb-ruhai.htmlRihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díj-átadókon viselt. TrendOrigoSzupersztárokkal erősítenek a Grammy-díjátadó gálájárahttp://www.life.hu/kult/20150116-a-2015-os-grammy-dijatado-galaja-fellepoi-kozott-ott-lesz-madonna-az-acdc-ariana-grande-ed.htmlFebruár 8-án adják át a zeneipar egyik legrangosabb elismeréseit, a Grammy-díjakat. Íme, a gálaest fellépőinek listája.Kult--Első gyermekét várja a Grammy-díjas énekesnő, Carrie Underwoodhttp://www.life.hu/csalad/20140902-carrie-underwood-twitteren-jelentette-be-hogy-elso-gyermeket-varja-mike-fishertol.htmlTavasszal születik meg a country énekesnő és jéghokis férje, Mike Fisher első babája.CsaládOrigoGrammy-díjat kapott Király Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-grammy-dijat-kapott-kiraly-viktor-szerelmetol-beatol.htmlNagy örömet szerzett Kedvese, Bea Király Viktornak a születésnapján. Az énekes pedig boldogságát a Facebookon osztotta meg rajongóival. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.