Ki viselte a legemlékezetesebb ruhát a Story-gálán? Most te döntheted el!

fashion week alkalmi ruha szavazás Story-gála 2015 ruha Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita tényleg mellbimbót villantott? Medveczky Ilona otthon hagyta a nadrágját? Most akkor Muri Enikő nem tudja, mit illik felvenni a Story-gálára, vagy a többiek? A Life.hu megmutatja a 10 feledhetetlen ruhát, amiről most te mondhatsz véleményt.

Cinthya Dictator

Két kiló haj és kilenc óra. Ennyivel számolj, ha hasonló öltözéket szeretnél, mint amilyen Cinthya Dictatoré. Természetesen csak akkor, ha olyan magas és vékony vagy, mint ő.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Cinthya Dictator ruhája...


Bíró Eszter

Annak ellenére, hogy nehezen meghatározható, mi is borult Bíró Eszter vállára, ez az egyik legjobban összeállított szett. A körömlakk színe is passzol és a retikül mérete pedig ideális. Ennek ellenére nagyon keressük a választ...

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Meggyőzött Bíró Eszter ruhája?

/1502/Story20152873139

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra átvert bennünket. Nem abban a ruhában érkezett végül, amire számítottunk. A pici mentaszínű retikülért piros pont jár, na, de mi ez a cipő? A szavazás itt sem maradhat el...

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nagy Alexandra ruhája...


Görög Zita

Nincs olyan közeli fotónk, amelyről kiderülne, mellbimbóban vagy praktikus bimbótapaszban érkezett Görög Zita. A modell-műsorvezető nem fukarkodott a meglepő részletekkel, az biztos!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Görög Zita...

/1502/A_Sto201528103713

Antal Timi

Az X-Faktor felfedezettje leckét ad színtanból, mely szerint a komplementer színek még inkább erősítik egymást. Köszönjük az illusztrálást! De hogyan lehet ilyen lapos hasa? Csak nem ettől?!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Antal Timi ezzel a ruhával...

Sarka Kata

Nem vitte túlzásba a dekoltázst. Nem villantott combokat. Mégis itt van a listán. Hogyan lehetséges ez?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sarka Kata a Story-gálán...

Sztárok és tervezők

Horváth Éva - Makány Márta
Sarka Kata - Léber Barbara
Vajna Tímea - Tom Ford
Nagy Alexandra - Marija Sabic
Görög Zita - Joó Beatrix, Sentiment Couture tervezője
Antal Timi - Ordasi Zsolt és Schnell Viktor
Kulcsár Edina - Bélavári Zita

Medveczky Ilona

Magyarország első számú dívája minden évben tartogat valami meglepetést. Láttuk már az 1970-es években készült ruhában és lila szőrmepamacsokkal borított lepelruhában is. Idén valami nagyon különleges darabban érkezett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Medveczky Ilona ruhájában...

Kulcsár Edina

A világ második legszebb nője fehér ruhában érkezett a gálára. Nem abban, amelyiket nemrég Sarka Katával próbálta, de majdnem.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kulcsár Edina fehér ruhája...

Szandi

Az énekesnő eszméletlen formában van, nagyon csinos, a lábait pedig a fél ország irigyli. Szandi ruhájával tavaly nem voltunk maradéktalanul elégedettek, de idén még lehet esélye a javításra.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szandi ruhája...

Muri Enikő

Elnézve a flitteres, csillogó, túlgondolt szetteket olyan, mintha Muri Enikő nem is a Story-gálára kapott volna meghívót. Az énekesnő egyszerű, mégis nagyon szexi fekete darabban érkezett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Muri Enikő ruhája...

És most szavazz MÉG!

Ki az, akinek a ruhájára 2016-ban is emlékszel majd?

És ez még nem minden!

Bíró Ica kölcsönruháján szétszakadt a cipzár, és Tóth Gabi sem bírta magán tartani a ruhát, amiben érkezett. Mi történt pontosan szombat este? Itt visszanézheted az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.