Kanye West Kirsten Dunst Lupita Nyong'o Anna Wintour szelfi Dakota Johnson Leonardo DiCaprio Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfiőrület nem csillapodik: mindenki imádja, és mindenki csinálja. Van azonban néhány kivétel a sztárok között is, akik utálják az egész felhajtást.

Leonardo DiCaprio

A színész rendkívül odafigyel magánszférájának védelmére, és ebbe egy rajongói szelfi sem fér bele. Korábban a Page Six magazin írta, hogy a modellekre bukó híresség egy New York-i szórakozóhelyen szülinapját ünneplő nőtől is megtagadta a szelfit. Csak ennyit mondott neki: „Bocs, de ma este nem!”

Forrás: ProVideo

Dakota Johnson

Mielőtt összeszedett 500 millió dollárt A szürke ötven árnyalatával és ezzel utolérte a világhírnév, azelőtt sem szívesen fotózkodott rajongóival a színésznő. Mivel már a szürke-őrület előtt sem szeretett rajongóival bármilyen kapcsolatba lépni, ez valószínűleg azóta csak erősödött. Azért a sármos pasijával biztosan nyomott már pár szelfit.

Kanye West

A morcos tekintetű rapper, aki csak ritkán mosolyogja el magát, állítólag nem bírja az önfotózást. Ez azért is furcsa, mert feleségének, a szelfikirálynő Kim Kardashiannak nemrég jelent meg egy szelfikönyve is. Talán csak azért következtettek erre az újságírók, mert tényleg mindig nagyon morcos az énekes: így mi legalábbis nem mernénk odamenni hozzá közös fotót kérni.

Forrás: AFP

Cameron Diaz

A rajongókkal való beszélgetés és az autogramosztás sem volt a színésznő kedvence, ezek után nem lepődünk meg, hogy a szelfizés sem lopta be magát a szívébe. Rendszeresen el is utasítja az ilyen jellegű kéréseket a celebnő, aki nemrég házasodott. Egy vörös szőnyeges eseményen a következőket mondta egyik rajongójának: „Ha neked megteszem, ezentúl mindenkinek meg kell tennem.” Ez a diplomatikus „szó sem lehet róla”.

Anna Wintour

A Vogue sokak szerint félelmetes főszerkesztője a szelfi elleni harc nagykövete. Az idei Met-gálán, aminek Anna Wintour volt a házigazdája, egyenesen megtiltotta az önfotók készítését, ami miatt Kim Kardashian nagyon meg is ijedt. „Soha nem szelfiztem, és nem is áll módomban elkezdeni” – nyilatkozta egyszer a híresség. A híres mondata után nem sokkal, a 2014-es New York-i divathéten egyébként megszegte a nagy elhatározását, mégpedig ezzel a fotóval:

Forrás: Instagram/ Sheisty

Lupita Nyong’o

A színésznő a világ egyik leghíresebb és legtöbbet megosztott szelfijén is szerepel, de úgy látszik Ellen DeGeneresen kívül más nem tudja rávenni az önfotóra. Legutóbb saját kollégáját, Kenya Moore-t utasította vissza 2014 legszebb nője.

Kirsten Dunst

A színésznő nem is akárhogy, egy kisfilmben fejtette ki véleményét a sztárokkal való szelfizésről. A két perces jelenetben két rajongó kiszúrja a színésznőt, majd se szó, se beszéd, elkapják néhány fotóra. A híresség próbál beszélgetést kezdeményezni velük, de nekik csak egyetlen kérdésük van: Betagelsz?

Érdemes megnézni a videót:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.