szilveszter szépségápolás smink Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje kipróbálni valami nagyon izgalmas sminket! Ha már szilveszter, akkor ragyogj ki a tömegből. Íme, Larion Oscar sminktippjei!

Imádom a szezon újdonságait, amik különböző csillogó hatásokkal kecsegtetnek. Ezeket mind alkalmazzuk egyszerre a partisminkhez.

Alapok:

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet a bőrtípusodnak megfelelően. Hogy tartós legyen a szilveszteri smink, használj bőrtökéletesítő primert. Majd egységesítsd a bőröd színét egy tartós, folyékony alapozóval, ezután fixáld le transzparens matt púderrel. Magas fényű highlighttal emeld ki a szemöldökcsontot, a szemzugot és az arccsontodat. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően satírozd ki a felesleget.

Forrás: Thinkstock

Szemfestés:

A mozgó szemhéjadra satírozz egy fényes, bronz szemhéjkrémet. Sötétebb tónusú csillogó bronz színnel fixáld. Hangsúlyozd a mélyítővonaladat egy izgalmas padlizsánlilával szépen átmosva, kontúrmentesen. Koronázd meg a szemfestést egy kifelé vastagodó, fekete tusvonallal. Az alsó szemhéjra tisztán vidd fel a levendula lila árnyalatot és a vízvonaladat is ezzel a színnel emeld ki. Bordós-lila mikrocsillámmal bolondítsd meg a szemzugot a szemhéj közepéig. Az arccsontodra felvitt highlightra tegyél még egy kis micro holografikus csillámot, nagyon izgalmas lesz tőle a partisminked.

Forrás: Thinkstock

Szájfestés:

Ajkadat egy sötét ajakrúzzsal fesd ki, majd egy-két árnyalattal világosabb csillámmal fedd be az egészet. Érdemes előtte egy harmonizáló árnyalatú ajakkontúr-ceruzával megrajzolni a kívánt formát, majd satírozd ajkad egész felületére a ceruzát, így még tartósabb lesz. Használhatsz fényes vagy akár matt hatású ajakrúzst, a lényeg, hogy harmonizáljon a rákerülő szikrázó csillám.

Bátran engedd szabadjára a fantáziádat. Ragyogó, csillámokban gazdag új évet kívánok!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.