Göndör tincseket villantott Palvin Barbi: fotó!

frizura fotó haj Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi külsővel állt kamera elé Palvin Barbi: így néz ki a szexi modell göndör hajjal. 

Nemrég töltötte be 24. életévét a szexi modell, aki szinte bármit csinálhat magával, egyszerűen minden jól áll neki. Láthattuk már egy szál csipketangában pózolni, és posztolt már az ágyából is fotót a reggeli ébredés után.

Láthattuk már zöld tincsekkel is, de régebben fekete és pink hajjal is hódított. Ám ezek mind régen voltak, Barbi pedig ma már inkább a természetes hajszínét részesíti előnyben. Persze ettől még szívesen szórakózik a különféle frizurákkal, most éppen göndör hajjal mutatta meg a szépségét:

‍♀️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Puzsér Róbert szerint Palvin Barbi egy szörnyeteg

"Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját, meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét." Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.