19 napos csecsemőt lopott a kórházból! - 23 év után vallotta csak be

FBI csecsemő USA rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát a hatóságoknak az a nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy 1987-ben elrabolt egy kislányt egy New York-i kórház szülészetéről - jelentette be az FBI.

www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk


Gyanús volt a hiányzó anyakönyvi kivonat



www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

Carlina Renae White és édesanyja, Joy White

Az anya, Joy White 19 napos korában látta utoljára most előkerült lányát, akit azért vitt be egy harlemi kórházba, mert lázas volt. A csecsemőosztályra felvett Carlina azonban eltűnt. Az őt elrabló Pettway nem sokkal korábban szintén terhes volt, de elvesztette gyermekét. A lány gyanúját az keltette fel, hogy az "anyja" sosem tudta bemutatni születési anyakönyvi kivonatát, hiába kérte azt tőle. Ezután kutatni kezdett az interneten 1987-ben eltűnt csecsemők után. Carlina először 2011. január 4-én hívta fel a valódi anyját, a DNS-vizsgálat pedig megállapította, hogy valóban sikerült megtalálnia a biológiai családját.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Halálra éheztetik és kínozzák a gyerekeket egy orosz intézetbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110122-halalra-eheztetik-es-kinozzak-a-gyerekeket-egy-orosz-intezetben.htmlDiszkótragédia: a szülők felelőssége?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110120-megtilthatjuke-a-gyereknek-hogy-szorakozni-jarjon.htmlHalálba rázott csecsemőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110118-gyerekbantalmazas-razott-baba-szindroma.htmlMit okozhatja a gyerekeknél a stresszt?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110114-mit-okozhat-a-gyerekeknel-a-stressz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.