Halálra vertek egy csecsemőt Kaposváron

halál verés rendőrség csecsemő bántalmazás őrizetbe vétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baba bántalmazásával gyanúsított férfit őrizetbe vették.

Szerda este kórházba került egy csecsemő, akit az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint súlyosan bántalmaztak. A kisgyereken a doktorok nem tudtak segíteni, belehalt a sérüléseibe.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A távirati iroda értesülése szerint az újszülött mindössze öthónapos volt. A rendőrség közben egy 22 éves kaposvári férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott, és előzetes letartóztatást kezdeményezte.

Így beszélget két baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-ket-aprosag-gugyogesenek-feliratozasa-magyarul-video.htmlElválasztja gyermekét apjától Eva Rezesováhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131128-eva-rezesova-halalos-karambolt-okozo-szlovak-milliomosno-budapesti-iskolaba-iratja-be-kislanyat-is.htmlVége! Elköltözött otthonról Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131128-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-sztarja-fiai-keresere-elkoltozott-otthonrol.htmlKiállt lányáért Gwyneth Paltrow anyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131128-blythe-danner-gwyneth-paltrow-amerikai-szineszno-edesanyja-megvedte-lanyat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.