Komoly anyagi gondokkal küzdött Danics Dóra

hitel Danics Dóra bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt hitelcsapdába került Danics Dóra, az X-Faktor győztese. 

Az énekesnő és édesanyja, Bach Szilvia küzdelmes éveket tudhatnak maguk mögött - nem is olyan régen ugyanis búcsút kellett mondaniuk mindannak, amit az évek alatt összegyűjtöttek. ,,Mi nem is olyan rég elvesztettük a házunkat, a két autónkat, és egészen mostanáig körülbelül nulla forintunk volt... Szerencsére a dolog annyiból megoldódott, hogy sikerült egy önkormányzati lakáshoz jutnunk, így legalább nagyobb probléma nem történt, nem kerültünk utcára" - mesélte Dóra a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A család anyagi helyzete annyiban helyrejött, hogy nem maradt tartozásuk, ráadásul Dóra vasárnapi X-Faktor győzelmével is sokat nyernek majd. Az énekesnő ugyanis azzal, hogy megnyerte a tehetségkutatót, egy éven keresztül havi egymillió forintot kap, illetve egy autóhoz is hozzájut, és részt vehet egy egzotikus utazáson is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.