Egyórás csecsemőt találtak egy vécében! - Otthagyta az anyja

szülés sportcsarnok újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig életveszélyben van az a csecsemő, akit pénteken éjjel találtak a greeneville-i sportcsarnok egyik vécéjében - írta a Borsonline. Az anyja ott szülte meg a babát, majd magára hagyta.

A nő, akit jelenleg nagy erőkkel keres az amerikai rendőrség, egy cirkuszi előadás közben, a greeneville-i sportcsarnok mellékhelyiségében szülte meg gyermekét, majd az egyik vécécsészében hagyta. Mivel a területet csupán egyetlen kamera figyeli, a hatóságnak nincs könnyű dolga, ráadásul aznap este közel tízezren fordultak meg a csarnokban. A rendőrség abban reménykedik, hogy a nő családja vagy barátai jelentkeznek majd, akik vélhetően tudtak a terhességről.

Istockphoto
Istockphoto


Az anya élete is veszélyben lehet

"Azért fontos megtalálni az anyát, mert a szülés után ő is ellátásra szorulhat" - nyilatkozta a helyi rendőrség szóvivője. A kisfiúnak nem sok esélye van a túlélésre. Egy órán át lebegett ugyanis a vécécsészében, és ki is hűlt, mire meghallották a sírását. Jelenleg élet és halál között lebeg.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.