A padlódeszkák alatt találták meg a 18 éves kismama maradványait

gyilkosság terhesség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját lakása padlója alatt találtak rá a rendőrök a Valentin-napon eltűnt kismama holttestére.

Bár hetek óta senki sem látta, barátja, Stephen Devesey csak nemrég jelentette be a rendőrségnek a birminghami Nicole Cartmell eltűnését. A rendőrség átvizsgálta a fiatal, terhes nő lakását, és a legnagyobb megdöbbenésükre a szörnyű szagot árasztó padló alatt megtalálták a holttestét. Az egyik nyomozót annyira megviselte az eset, hogy sírva rohant ki a ház teraszára.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Sokat veszekedett a pár

A lakásban lakott a fiatal kismamával Stephen és a szintén 18 éves, közös barátjuk is, akiket a rendőrség gyilkossági kísérlet gyanújával letartóztatott. A szomszédok szerint a pár kapcsolata nagyon viharos volt, Nicole ugyanis nemrég közölte a barátjával, hogy nem ő a baba apja. Ezek után állítólag üvöltözés és kalapálás hallatszott ki a házból. "Még csak egy pár hónapja költöztek össze, és eleinte jól megvoltak, később azonban sokat veszekedtek. Aztán Nicole hirtelen eltűnt" - mesélte a kismama barátnője.

Nicole boldognak látszott

Az eset azért is különös, mert Nicole boldognak látszott, nemrég egy internetes oldalon éppen arról áradozott, hogy mennyire szerelmes. "Nekem van a világon a legjobb barátom, állandóan azt csinálhatok, amit szeretnék. Bár nem nyugodt típus, én olyannak szeretem, amilyen. Ő minden, amiről csak valaha álmodtam" - olvasható a bejegyzésben.
A rendőrség még mindig nyomoz az ügyben, a lány szüleit is felkeresték, és a házat is újra átvizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.