A vécében erőszakolta meg a kisfiúkat a 23 éves férfi - A szülők kint vártak

kisfiú pedofil szexuális bántalmazás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyorsétterem mosdójában támadt rá két kisfiúra egy 23 éves pedofil férfi, miközben a szülők csupán néhány méterre ültek onnan.

Egy 23 éves, nemrégiben szabadlábra helyezett pedofil - akire most ismét börtön vár - szexuálisan bántalmazott két kisfiút egy londoni gyorséttermi vécében. A pedofil férfi, Simon Archer megvárta, amíg a négy- és hétéves kisfiú apjuk felügyelete nélkül kimennek a mosdóba, majd megtámadta őket: az idősebb fiút megerőszakolta, és a kisebbiket is bántalmazta szexuálisan. Simon csak akkor engedte el a testvérpárt, mikor a kisebbik zokogva a földre vetette magát. A gyerekek szülei mindeközben kint ültek, és az egészről semmit sem sejtettek.

Thinkstock
Thinkstock

Csak később derült ki

A vallásos családból származó gyerekek a történtekről senkinek sem beszéltek. Amikor azonban a szülők újra vissza akartak menni az étterembe, a fiúk heves tiltakozásban törtek ki. Végül a gyerekek elmesélték, mit tett velük egy idegen férfi, akit a rendőrség a leírásuk alapján letartóztatott. A bíróság most hosszú börtönbüntetésre ítélte Simont, és kikötötte, hogy 7 évnél hamarabb semmiképpen sem szabadulhat.

"Ez egy borzalmas bűncselekmény. Az apa elengedte fiait a mosdóba, mint ahogyan a többi szülő is tette volna, majd egy idegen besétál, és megerőszakolja a gyerekeket. Ráadásul úgy sétál ki, mintha semmi sem történt volna" - mondta a bíró, aki rendkívül veszélyes szexuális ragadozónak nevezte az elkövetőt.

Michele Elliott, a bántalmazott gyermekeket segítő brit civil szervezet, a Kidscape igazgatója felháborítónak nevezte az esetet. "Amin ezek a gyerekek keresztülmentek, azt sosem fogják elfelejteni, ráadásul abban sem lehetünk biztosak, hogy nincs több áldozata ennek a pedofilnak. Csak remélhetjük, hogy ha voltak további sértettek, hamarosan ők is a rendőrséghez fordulnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.