fashion week ruha cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rossz smink és az igénytelen frizura öregítenek - ezt mindenki tudja. De van néhány divatbaki, amiket ha elkövetsz, jóval idősebbnek látszol majd a korodnál.

Thinkstock
Thinkstock

Ha bő a ceruzaszoknya

A szoknyák trónját idén is a ceruzaszoknya foglalja el, melynek lényege, hogy kihangsúlyozza a karcsú derekat, a feszes feneket és a szép lábakat. Ha azonban a szoknya egy számmal nagyobb a kelleténél, értelmét veszti az egész viselet. Vetesd be a varrónővel, ha túl bő a ceruzaszoknyád, de semmiképp se hordj a szükségesnél nagyobb méretet, mert igen slampos megjelenést kölcsönöz. Hordd feszes trikóval vagy bodyval - ez az igazán nőies viselet!

Cipő-táska kombináció

Nagyanyáink még azt szajkózták, hogy a cipőnek és a táskának mindig passzolnia kell. Tévedés! Persze nem árt a két alapdarab között a harmónia, de ma már közel sem olyan fontos, hogy egyforma színű legyen a két kiegészítő. A modern nő úgy tudja kombinálni a cipőt és a táskát, hogy az eredmény meghökkentő, de fantasztikus lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Ósdi szettek

Biztosan te is elkövetted már azt a hibát, hogy szettben vásároltál ruhát - például ugyanolyan színű kardigánt vettél trikóval és szoknyával. Ezt a bakit ne kövesd el többször! Persze így elvileg nem lőhetsz mellé a színválasztással, de az összeállítás dögunalmas lesz. Vegyél inkább egy pamut, nyomott mintás pólót kötött kardigánnal - így sokkal divatosabb leszel.

Vaskos sarkak

Ő a cipők réme, pláne, ha lapos is. Ha csak azért viseled, mert kényelmes, akkor jobb, ha észhez térsz: ma a divatban számtalan lehetőséged van, ha kényelmes és egyben csinos lábbelire vágysz. Viselj platformcipőt vagy ék sarkú lábbelit, a lényeg, hogy kerüld a mamókásan vaskos darabokat.

Thinkstock
Thinkstock

Túlméretezett férfiing

A férfiosztályon szeretsz válogatni magadnak is, és szereted a pasis darabokat? Ezt megértjük, de a férfirészleg helyett vásárolj inkább férfias, de női ruhadarabokat. Hidd el, cseppet sem szexi egy szegély nélküli ing vagy egy túlméretezett póló, amikor a női ruhák piacán is számtalan maszkulin darab kapható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.