hajhullás zene plasztika Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő új albumát népszerűsíti - és ehhez ismét megdöbbentő külsővel sokkolta a rajongókat.

A huszonegyedik század legellentmondásosabb énekesnője képtelen változtatni megdöbbentő marketingjén. Legújabb albumát, a Born This Wayt a napokban mutatták be, ehhez pedig hírverés kell, az nem vitás. A borítón Gaga mű arccsonttal és extrémen festett szemöldökkel pózol - külseje ettől igen hátborzongató és eszméletlenül sovány lett.

www.ladygaga.com
www.ladygaga.com

A képet maga Lady Gaga mutatta meg közösségi oldalán a rajongóinak. Az énekesnő állítólag komoly súlyproblémákkal küzdött korábban. Egykori menedzsere, David Ciemny azt vallotta, hogy Gaga 2009-ben hat alkalommal került kórházba, mert drasztikusan éheztette magát, hogy beleférjen extravagáns ruháiba. Gaga egyébként jó úton halad az önpusztítás felé: pár napja azt is beismerte, hogy a haja csomókban hullik az állandó szárítástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.