fashion week lábbeli cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szépek, de kényelmesek. Az Espadrilles cipők meghódítják az idei tavaszt, így nem árt tudni, hogyan viseld ezeket a lábbeliket!

Imádjuk, mert laposak és kényelmesek, ugyanakkor azt is elismerjük, hogy cseppet sem nőiesek az Espadrilles lábbelik. Ha arra vetemedsz, hogy feldobod platformcipőid tömkelegét egy pink vagy sárga "cukisággal", íme, néhány hasznos tudnivaló:

http://espadrillesetc.com
http://espadrillesetc.com

- A zokni viselése ehhez a darabhoz szigorúan TILOS! Hogy miért? Forró nyári napokon is viselheted a cipőt, de ha zoknival teszed, a lábad kikészül tőle...

- Az Espadrilles lábbelik megannyi színben kaphatók - különösen élénk árnyalatokban mutatnak jól -, így egészen biztosan megtalálod a megfelelőt a szerelésedhez. Ráadásul a lábad is jól szellőzik ezekben a kreációkban.

- A cipők pillekönnyűek, ami nagyszerű, de tudd, hogy nem érdemes beruháznod egy drágább darabra - kialakításuk miatt a szavatosságuk mindössze egy nyár.

- Remekül mutatnak rövidnadrághoz, macskanacihoz, világos, koptatott farmerhez. Akár egy egyszerű inggel is viselheted őket, mint ahogyan azt néhány fiatal sztárocska teszi. Ha beszerzel egy cipődhöz hasonló színű blézert, máris nyert ügyed van. Ne tétovázz, kutasd fel a színes kínálatból a hozzád illőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.