Franco Marco szex férfi állásinterjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álláskeresés para. Kinyalva interjúra menni még nagyobb para. A pakliban ugyanis benne lehet az is, hogy a nőből lévő személyzetis sliccen ragadja a pályázót. Aki nem tehet mást, mint teljesít. Ránk nyitnak? Sebaj! A show-nak folytatódnia kell. Igaz, nem mindegy, milyen áron. Szexéhes hölgyolvasónk Franco Marcótól kapott fejmosást.

"Szia!

Én egy 33 éves, 2 gyermekes családanya vagyok, szakmámat tekintve HR-menedzser. 10 éve élek - eddig boldognak hitt - házasságban a férjemmel, de idén januárban durva dolog történt. Olyan, amit ha más mesél el, nem hiszem el. Éppen ezért elég kínos írni róla, de így névtelenül, megteszem. Nem gondoltam volna, hogy ez pont velem eshet meg. Zoltán (39) állásinterjúra érkezett hozzám. Már bent várakozott a tárgyalóban, amikor én megérkeztem. Kezet nyújtottam neki, és ahogy viszonozta a kézfogásom és mélyen a szemembe nézett, rögtön éreztem, hogy itt valami nagyon nincs rendben. A szívem elkezdett kalapálni, felkéredzkedett a torkomig és ott megállt. Nem tudtam megszólalni, csak bámultam, bámultam bele a szemébe, mint az a bizonyos borjú az új kapura. Lefagytam. Több száz állásinterjút vezetek le egy évben, de ilyen még soha nem történt velem. Szikrázott köztünk a levegő, bizsergett az egész testem, csak reménykedni tudtam, hogy ennek nincsenek kívülről látható jelei.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Össze kellett szednem magam, mert olyan voltam, mint egy amatőr. Hellyel kínáltam és elkezdődött a beszélgetés. Mondanom sem kell, hogy meg sem hallottam a válaszait, az agyam teljesen máshol kalandozott. Csupa kétértelmű kérdést tettem fel neki, annak ellenére, hogy megpróbáltam magam visszafogni - kacér voltam és célozgató. Utáltam magam érte, de nem bírtam magammal és a kémiámmal. Ő vette a lapot és minden magasra feladott labdámat lecsapta. Ez csak olaj volt a tüzemre. Éreztem, hogy másképp veszem a levegőt, gyorsabban, szaporábban. Igyekeztem beszéltetni őt, hogy ne bukjak le. De egyszer csak átnyúlt az asztal alatt, és megfogta a combom belső részét. Ekkorra már végképp elszakadt erkölcsösségem gyenge szála, és nem bírtam türtőztetni magam. Egymásnak estünk és vadul elkezdtünk csókolózni. A következő pillanatban azon kaptam magam, hogy felrakott a tárgyalóasztalra, s belém hatolt. Gyönyörtől elaléltan feküdtem az asztalon, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Nagyon megijedtem, de sajnos nem tudtam elég gyorsan ellökni magamról Zoltánt, így azt sem láttam, hogy ki nézett be az ajtón.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Elszaladt. Borzasztóan zavarban voltam. Nem tudtam, ki előtt szégyellem magam jobban, a kukucskáló előtt vagy az interjúalanyom előtt. Zoltán elment. Mindketten tudtuk, hogy az állás nem lesz az övé. Az eset óta görcsbe rándult gyomorral járok dolgozni, minden munkatársam tekintetében keresem a megvető pillantásokat. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen sztorin szívesen csámcsognak az emberek, tehát nem maradhat sokáig titokban. De a legborzasztóbb, hogy a férjemmel szemben nem érzek lelkiismeret-furdalást. Ez azt jelenti, hogy már nem szeretem, vagy azt, hogy kinyílott Pandora szelencéje? Kérlek, segíts, mit tegyek.

Köszönöm,

Patrícia"



Kedves Patrícia!

Három dolog.

1. Tudnod kell, filmszerű az eseted. Legutóbb a Postás mindig kétszer csenget című produkcióban láttam ilyet. Csak ott nem Zoli dobta fel a bútorra a HR-es Patríciát, hanem Jack Nicholson Jessica Lange-ot. Mondjuk abban a dugásban az asztal konyhai volt, nem pedig tárgyalós, s az aktust sem leste senki, csupán a mozinézők. Élvezték is rendesen. Művészi szempontból tehát kiválónak tekinthető bemutatód. Bravó. Megható és egyben meglepő eme vérbeli személyzetis mutatvány. A befejezés meg kifejezetten mulatságos. Vagy inkább röhejes. Mert abban biztos lehetsz, hogy a kollégáid most mindannyian alakításodon röhögnek munkahelyeden. De ne bánkódj. Majd abbahagyják. Legfeljebb innentől gyakrabban kérnek időpontot nálad HR-es ügyeik intézésére. Reménykedve a speciális tanácsadásban.
2. Azt írod, Zoltán végül elment. Ez jó hír. S utána el is ment? Mármint elhagyta a helyszínt? Vagy ittatok még egy kávét a büfében a nagy ijedségre? Megérteném.
3. A férjed miatt ne aggódj. Ha tényleg boldogok vagytok, rendbe jönnek a házas ügyek. Tekintsd apróbb szakmai botlásnak az irodai kalandot. Előfordul ilyen, főleg multiknál. Térül, fordul az ember lánya, s nagy buzgalmában beleakad néha egy épp ott lábatlankodó férfi nemi szervbe. Van ilyen. A pasid ezt úgysem értené. Ne is mondd neki. Menjetek inkább moziba - ne a postásos filmre persze -, sétáljatok a ligetben, töltsetek el romantikus hétvégét vidéki kúrián és hidd el, minden rendbe jön. Ha nem, még mindig ott az állásinterjú. Hívd be egyszer. Hátha.

Üdv.
Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.