Madonna fiatalságának titka: az oxigénterápia

bőr oxigénterápia fiatalítás ránctalanítás Gwyneth Paltrow szépség Madonna oxigén ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta megnőtt a népszerűsége a nagy felbontású HD-televízióknak, egyre több hírességnek okoz gondot, hogy milyen bőrrel jelenik meg a képernyőn, hiszen minden apró kis részletet valósághűen megmutat.

Sok jól ismert személyiség - mint például Madonna és Gwyneth Paltrow - fordult ezért oxigénterápiát végző kozmetikushoz, hogy arca azonnal feltöltődjön, bársonyos és sima legyen, kezelésről árulkodó vörös foltok nélkül. A hírességek által kedvelt "Red Carpet" kezelés is az oxigénterápián alapul: az anti-aging szérumot és a hidratáló hyaluronsavat magas nyomású tiszta oxigén segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe, így nemcsak a bőr, de a bevitt hatóanyagok is tiszta oxigénnel telítődnek. Az oxigénterápia segíti a sminkelést is, mert a bőr felületét simává és hidratálttá varázsolja anélkül, hogy bőrpírt vagy bármilyen negatív elváltozást okozna.





Forrás: AFP
Forrás: AFP


A kezelés fájdalommentes, sőt kimondottan kellemes, így szívesen választják azok a hölgyek is, akik idegenkednek a drasztikus beavatkozásoktól, de látványos eredményt szeretnének elérni. Mint minden kozmetikai kezelés esetében, itt is igaz, hogy kúraszerű alkalmazása felgyorsítja az áhított eredmény elérését és tartósabbá teszi azt.

A témában kérdezd szakértőnket, Mihály Erika kozmetikust!



Miért fontos bőrünknek az oxigén?

Vitalitásának csúcsán a sejt lélegzik, információkat közvetít, növekszik és reprodukálódik. A közös nevező ezeknél a létfontosságú életfunkcióknál az oxigénfelvétel folyamata, vagyis a megfelelő anyagcsere-aktivitás. Ezt a természetes folyamatot erősen befolyásolja a modern életvitel. A környezetszennyezés, a szabadgyökök és a környezeti hatások következtében a sejt károsodást szenved, anyagcseréjének potenciálja csökken.






http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PIMARlmEG4l4WpKf




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.