Franco Marco párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus vacsi, kedves nyali-falival fűszerezve jó és trendi. Utána egy kis szexi sokk: tudniillik, hogy a kiszemelt pasi férfiassága görbe. Pfuj! Pedig hölgyeim, van ilyen! Mint ahogy fontos az is, hogy ha unjuk a régit, akkor beújítsunk egy másikat. De ilyenkor vállalni kell a rizikót és a drámát. Íme, Franco Marco tanácsa hölgyolvasóinknak.

"Kedves Marco!

Egy komoly kérdéssel fordulok hozzád, nagy a problémám. 25 éves lány vagyok, és pár hónapja randizgatok egy 27 éves sráccal. Eddig úgy tűnt, jó embert 'fogtam' ki. Kedves, helyes, figyelmes és nagyon odavan értem. Sosem voltam az a fajta, aki rögtön ágyba bújik, ha meglát egy helyes srácot, így vele is óvatosan lépkedtem a 'cél' felé.

Thinkstock
Thinkstock



Egy csók, kicsit hosszabb csók és így tovább. Pár hete elérkezett a nagy alkalom: vacsorát főzött, gyönyörű, romantikus esténk volt. Aztán az ágyban jött a döbbenet. A fütyije olyan görbe, mint egy banán. Sehogy sem tudtam kilogikázni a megoldást, hogyan lehetne valahogy egyesülni, mert se így, se úgy nem passzolt.

Thinkstock
Thinkstock



Nagyon ciki helyzet volt, ezért gyorsan takarodót fújtam, és ráfogtam a borra az egészet. Azóta nem is próbálkoztunk többet az ágyban. Egyszerűen nem szeretném látni a micsodáját és kész. Amúgy meg tetszene a srác, csak ne lenne ennyire banán alakú neki ott lent. Mit csináljak? Segíts, kérlek.

Köszönettel: Marcsi"

Kedves Marcsi!

Rövid zöldséges mese. Élt egyszer egy körte mellű lány. Utálta rohadtul a kebleit, mert úgy érezte, ronda, s egyben naphosszat irigyelte barátnője duzzadt, kerek almáit. Ráadásul egy szép napon a mátkája, a legkisebb királyfi beszívott nagyon, s buli után a koleszban kimondta a verdiktet: csúnya ez a körtecsöcs nagyon, ránézni is rossz, inkább nem adom a fele királyságom soha.

Thinkstock
Thinkstock



Szomorú lett a körte mellű lány, érthető mondjuk, végül elment a helyi felcserhez és rakatott némi tölteléket a mellébe, mert akarta a gazdag kis király csávót, de nagyon. A doktor megcsinálta szépen, komótosan a kebleket, lett is a lánynak dinnye melle rögvest. Viszont a vaginája ettől még káposzta maradt. De ez furcsa módon egyáltalán nem zavarta a répa pöcsű királyfit. Mert innentől tök boldogan éltek. Ezért mondom én, hogy nem a zöldség a lényeg. Hanem, hogy mekkora király vagy. Érted már?


Ui: Tanács. A banánt mindig mosd meg. Ha meg nehézkes szájba venni, esetleg hámozz rajta kicsit. Az segíthet.

Üdv.
Marco


Mikor jött el az összeköltözés ideje? Ti hogy csináltátok?



"Szia!

Problémám van a pasikkal, illetve magammal. Hat éve élek párkapcsolatban. Nem az a baj, hogy nem szeretem azt, akivel vagyok, vagy kevés az ágyban, inkább ez a fontos számomra: új test, új élvezet. Kb. két félrelépésem volt idáig. Sajnos mind a kétszer pofára estem, hiába volt új a pasi. Az első, 28 éves, visszahúzódó, inkább határozatlan fickó volt. Amíg rajta volt a gatyó, még nagy arc volt, amikor a gatyó lekerült, és akciózni kellett volna, vége volt. Hiába tettem akármit. Azt mondta, sok vagyok neki. A másik pasas 33 éves, kissé agymosott, nem látja a fától az erdőt.

Thinkstock
Thinkstock



Egyszer kettyintettünk, azt hittem, maga lesz a tökély, hát nagy töketlenség lett a vége, mire az ágyig értünk, a kedvem is elszállt, és gáz volt. Azt mondta, hogy ő akar irányítani, és szertné érezni, hogy ő a férfi. Hagytam kibontakozni, és a nagy semmi lett a vége. Mellesleg olyan szinten popsicentrikus volt, hogy mást nem is nagyon tapogatott. Nem értem a pasikat! Jó csajnak tartanak, az ágyban sem volt soha panasz. Erre mindig félrenyúlok, vagy ők nyúlnak velem félre? Vagy az a baj, hogy előre tisztázom a tisztázandót? Például csak szexre vagyok vevő, ne legyen 'dzsungelharc', és diszkrét legyen! Segíts! Magam sem értem, miért csalok, és azt sem, hogy mi van a mai pasikkal?!

Üdv,

Vanda"

Thinkstock
Thinkstock

Kedves Vanda!

Te egy komoly gondolkozású, érett nő vagy. Párkapcsolatod évek óta kiegyensúlyozott. A szeretetre, a test és a lélek harmóniájára építő viszonyt ápolsz. Példamutató emellett őszinteséged is. Ne butáskodj, nincs semmi baj. Egyetlen apróság csak, ha megengeded. Ha valaki kéretlenül a seggeden matat, élvezd, vagy fuss el. Ha meg nem bírod a "dzsungelharcot", borotválkozz gyakrabban. Ennyi.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.