Beyoncé levetkőzött - mindent megmutat új videoklipjében

esküvő Beyoncé Knowles énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem láttunk fotókat Beyoncé évekkel ezelőtti menyegzőjéről - új klipjében azonban az énekesnő menyasszonyt játszik, és sokkal többet mutat, mint eddig bármikor.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!






A klip második felére az ara átöltözött - Beyoncé ekkor már egy csontszínű-arany, szaténból készült menyasszonyi ruhát visel, ami nem igazán nyerte el a tetszésünket. Amilyen szép a kontya és sminkje, annyira túlzó a leginkább habcsókra emlékeztető ruha. A kezdeti erotika sincs már meg, amint feltűnik a túldíszített ruha - hiába a romantikus jelenetek és a naplemente.

Talán az énekesnő azért választott ilyen ruhát, mert valódi esküvőjén 2008-ban nélkülöznie kellett a pompát és a felhajtást? Akkor igen szűk körűre sikeredett a ceremónia. Talán most ezt pótolta be? Beyoncé egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy harmincévesen szeretne szülni - a születésnapja pedig szeptemberben lesz...

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.