Csalfa Karma websorozat alapítvány kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évente sok száz gyerek kénytelen hosszabb-rövidebb időt kórházban tölteni. Ilyenkor a falak bámulásán kívül nem sok minden történik velük. Most azonban sok híresség - köztük Bátyai Évi és Herrer Sára varázsolt mosolyt a gyerekek arcára a Heim Pál Gyermekkórházban.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!




Bornai Tibor (KFT billentyűse), Kokó (olimpiai és világbajnok ökölvívó), Iszak Eszter (Viva műsorvezető), Harsányi Levente (műsorvezető), Váczi Gergő (műsorvezető), Kembe Sorel (színész, műsorvezető), Bátyai Éva (színésznő/Csalfa Karma), Herrer Sára (színésznő/Csalfa Karma), valamint Katus Attila (aerobik világbajnok) segítségével most egy fehér fallal kevesebb lett!

A hírességek az alapítvány felkérésére a Heim pál Gyermekkórház egyik kórtermét festették tele színes mesefigurákkal, hogy ezzel is segítség az apróságok gyógyulását, hiszen köztudott, hogy lassabban gyógyul az, aki csak a betegségére koncentrál.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!




Hosszú távú cél, hogy:
- minden kórházban legyenek napi foglalkozások a gyerekeknek
- hogy minden kórház rendelkezzen elegendő játékkal, társasjátékkal és mesekönyvvel.
- hogy ne legyenek fehér falak a gyermekkórtermekben

Ez utóbbi tervükhöz kértek segítséget ismert emberektől. Rajtuk keresztül szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy jelenleg is keresnek önkénteseket az alábbi városokba: Budapest, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Szombathely, Kaposvár, Szeged és Veszprém.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.