Íme, a valóságshow dögös barna sztárjának luxuslakása! - Pazar fotók

reality show kim kardashian dekoráció lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiant, Amerika egyik legismertebb reality-sztárját pazar környezet várja - házas élete első időszakát egy 186 négyzetméteres luxus penthouse-ban tölti majd férjével.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!


Keeping up with the Kardashians!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


AFP
AFP

Kim és Kris a New York-i Park Avenue Gansevoort Hotel egyik penthouse-át bérli - naponta 7000 dollárért, azaz közel másfél millió forintért. Ezért a pénzért pedig pazar környezet jár. A hatalmas, közel 10 méteres belmagasságú, kétszintes penthouse 186 négyzetméteren terül el.

gansevoortpark.com
gansevoortpark.com

Tipp! Idén lenne 50 éves a népszerű hercegnő. Nézd meg Diana életét képgalériánkban!




gansevoortpark.com
gansevoortpark.com

Innen megközelíthető a privát terasz is, melyet szükség esetén fűtenek, és amelyen külön étkező is helyet kapott. A penthouse-hoz további három, saját fürdőszobával rendelkező lakosztály is tartozik, a legnagyobb fürdőszobájában két személy számára is elegendően tágas jakuzzi és egy gőzkabin található, a padlót és a falakat márvány borítja. A hely különlegessége, hogy professzionális hangrendszerrel szerelték fel, mely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy Kim és Kris vendégeket is fogadjon.

gansevoortpark.com
gansevoortpark.com


Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.