Kate Mosst a húga taszítja le a trónról?

Kate Moss fashion week szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss lagziján mindenki a szupermodellre volt kíváncsi - egészen addig, amíg egy szemfüles fotós meg nem pillantotta a botrányhősnő húgát, Lottie Mosst.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Northfoto
Northfoto

A Vogue magazin szerint Lottie-t is érdekelné a kifutók világa. Lottie most pont egy évvel fiatalabb, mint nővére volt karrierje kezdetén. Kate Mosst 1988-ban, a JFK reptéren fedezték fel, amint édesapjával érkezett meg egy bahamai nyaralásról. Carole White, a Premier Models alapítója és Naomi Campbell karrierjének elindítója szerint Lottie gyönyörű és üde - rá tökéletesen illik az "Anglia rózsája" dícsérő kifejezés. Az azonban fontos, milyen magas lesz a lány. Kate Moss ugyanis alacsonynak számít a maga 168 cm-es magasságával, de köztudott, hogy a modellméret 175 cm felett kezdődik.

Lottie Moss már kipróbálta magát modellként - ő az arca a családi vintage ruhaüzletnek. Szülei azért arra ügyelnek, hogy a fiatal lány ne kezdje korán a szakmát: tizennégy éves koráig csak részmunkát vállalhat modellként.

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.