Semmi sem látszik rajta! Victoria Beckham már két hónappal a szülés után nádszálvékony

szoptatás szülés fogyókúra Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak két hónapja sincs, hogy életet adott kislányának Victoria Beckham, máris úgy néz ki, mint aki soha életében nem volt terhes.

Talán mindez nem is meglepő, hiszen már augusztus elején arról szóltak a pletykák, hogy Victoria ahelyett, hogy kielégítően táplálkozna, a szülés után szinte azonnal drasztikus fogyókúrába kezdett - amivel nem csak magának, de a babájának sem tesz jót, akit még szoptat, vagy legalábbis szoptatnia kellene -, melynek döbbenetes eredményét a Victoriáról legutóbb készült fénykép is jól mutatja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mindez, úgy tűnik, nem érdekli a világ leghíresebb focistafeleségét, csak a szeptemberi New York-i divathét jár a fejében, melyen új kollekciója debütál majd. Azt, hogy nem ügyel kellően az egészségére, méretes magassarkúja is bioznyítja, melyet legutóbbi sétáján viselt - annak ellenére, hogy nemrég még arról panaszkodott, hogy súlyos gerincproblémái vannak, és nagy fájdalmak gyötrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.