David Beckham diéta szülés fogyókúra Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Posh Spice, Victoria Beckham tökéletesen akar kinézni a szeptember eleji, New York-i divathéten - így belevetette magát a szülés utáni intenzív fogyókúrába.

Ha valaki azt hiszi, négy gyerek után már nem lehet karcsú és csinos, az nagyon téved - Victoria néhány hét múlva jobb formában lesz, mint eddig bármikor. A divattervezővé avanzsált édesanya júliusban hozta világra negyedik gyermekét, Harper Sevent. A terhesség alatt Vic mindössze tíz kilót hízott. Most azonban a focistafeleségnek az a célja, hogy a New York Fashion Weeken már nullás méretű ruhát viselhessen - ehhez pedig egy drasztikus diétára és edzésre van szüksége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harminchét éves sztár malibui luxusotthonában készül a szeptemper 8-15-ig tartó nagy eseményre. A Grazia magazin szerint Beckhamné már meg is találta a megfelelő diétát: az "öt marék egy nap alatt" elvet követi, vagyis öt maréknyit fogyaszt egy nap alatt meghatározott ételekből. Az étrendben olyan magas fehérjetartalmú ennivalók kaptak helyet, mint a füstölt lazac, a csilis garnélarák, a sárga uszonyú tonhalas szusi, tojás, ezek mellé pedig zöldségeket fogyaszt a kismama. Nassolnivalóként csakis magvakat és gojibogyót eszik, és természetesen a rengeteg víz sem maradhat ki a diétából.

A szülés utáni hetekben még nem kezdhette el az edzést Victoria, most is még csak könnyed mozgásokat végezhet, ezért beiktatott a mindennapjaiba egy rövid, tíz perces pilates-edzést is. Egy közeli ismerőse azt mesélte a Daily Mailnek, hogy Mrs. Beckham hamarosan ismét visszatér a normál edzéseihez személyi edzőjével, Tracy Andersonnal.

Ez nem az első alkalom, hogy a négygyerekes anyuka keményen megküzd a terhessége alatt felszedett kilókkal - Brooklyn, Romeo és Cruz születése után is rengeteget edzett. Akkor egy különleges módszert választott a divattervező: úgy végzett pilates-gyakorlatokat, hogy közben algapakolás borította a testét, így sokkal több kalóriát égetett el. 1999-ben első fia, Brooklyn születése után többen támadták a hirtelen súlyvesztése miatt - Vic később a következőket nyilatkozta: "Akkoriban Csontváz Spice voltam. Az keserített el a legjobban, hogy épp úgy és annyit ettem, mint bárki más. Egyáltalán nem tetszett, ahogy akkor kinéztem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.