sztármama családi nap Honor sztárcsemete korcsolyázás dadus London Jessica Alba Cash Warren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Jessica Alba kislánya, Honor Marie éppen olyan gyönyörű, mint híres anyukája. A 31 éves színésznő és idősebb lánya legutóbb közösen vásároltak, most pedig korcsolyázni mentek.

Sok időt tölt kislányával a gyönyörű Jessica Alba, aki legutóbb korizni vitte a kis Honort. A londoni Natural History Museum jégpályáján a dadus és egy nagy pingvin segítségével gyakorolt a kislány, édesanyja pedig rengeteg képet készített bukdácsoló gyermekéről.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A sztármama büszkén figyelte és a pálya mellől bátorította Honort, aki fekete kabátot és lila sapkát viselt. Jessica ugyan nem lépett a jégre, így a kislányt minden alkalommal a dadus segítette fel.

A családi napról készült fotókat, melyre ezúttal Jessica férje, Cash Warren filmproducer és kisebbik lányuk, Haven nem kísérte el őket, itt tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.