Átalakítunk! Elbűvölő nő lett a szolid egyetemistából

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a fiatal Klaudiát alakította át - a nap végére egy igazi, bűbájos nő lett a tizenkilenc éves egyetemista lányból.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


Nagyon szeretnék megváltozni, mert nem érzem így jól magam... A vágyam, hogy az legyek, aki lenni szeretnék: szép és csinos. Amit változtatnék magamon, az mindenféleképpen a hajam, az arcom és az alkatom. És nem vagyok tele önbizalommal sem..."



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita, haj: Szofrán Zsolt

A miskolci lány gyógypedagógusnak készül, és jó ideje nem találja a hozzá illő frizurát. Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban rögtön tudta, mire van szüksége Klaudiának. "Sosem tudtam mit kezdeni a hosszú, néha kissé kócos tincseimmel. Általában copfban hordtam a hajam, nem találtam a megfelelő fazont. Zsolt jócskán vágott belőle, ezt pedig egy vöröses árnyalattal spékelte meg. Reggelente pár perc alatt kész vagyok vele, végre imádom a frizurámat!" - mesélte a leendő gyógypedagógus a Life.hu-nak. Klaudia haját azóta az ismerősök is dicsérik, és szülei is odáig vannak "vadiúj" lányukért.

Klaudia élvezte a sminkelést is, főleg a műszempilla nyerte el a tetszését. A Holdampf Linda által megálmodott szettben pedig végre magabiztosnak érezhette magát. A profiktól most ő is megtanulhatta, milyen kiegészítőkkel lehet megbolondítani egy egyszerűnek és lazának tűnő farmer-póló összeállítást.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi képet is Klaudiáról! Kattins a képre!

A harcművészetekben jártas lány imádta a fotózást, hiszen életében először készültek róla ilyen profi és kreatív felvételek. "Felejthetetlen élmény volt az egész átalakítás, mert mindenki annyira közvetlen és barátságos volt velem, mintha ezer éve ismernénk egymást. Imádtam a fotózást is, jót tett az önbizalmamnak - a képeket pedig már alig várom!" - újságolta Klaudia boldogan a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.