Átalakítunk! Dögös vadmacska lett a visszafogott tanár néniből

Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Nikit alakította át. A visszafogott lány tanárnak készül - nem kérdés, ő lesz a legcsinosabb tanító néni!

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Önbizalomhiányban szenvedek. Szeretném, ha segítenétek nekem abban, hogy megtaláljam önmagamat, és hogy elhiggyem, én is szép és csinos vagyok!"



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita, haj: Szofrán Zsolt

Niki matek-számítástechnika szakos tanárként szeretne elhelyezkedni a közeljövőben, és úgy érezte, ráférne egy stílusváltás. A lány hosszú, kissé formátlan, sötétbarna hajából Szofrán Zsolt mesterfodrász jópár centit vágott, így Niki igazán trendi, hosszú kleopátra-frizurája stílusosan keretezi a lány hosszúkás arcát. "Nagyon tetszik az új frizurám, könnyen meg tudom csinálni reggelente, és sokkal praktikusabb, mint a hosszú tincsek" - mondta Niki. A leendő tanár néni a vadiúj sminkjét is imádta, különösen azért, mert igazán igéző, hatalmas "új szemeket" kapott a profi sminkestől.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi képet is Niki átalakulásáról! Kattints a képre!

Niki a hétköznapokban kényelmesen, nőiesen szeret öltözködni, de nagyon tetszett neki a Holdampf Linda stylist által megálmodott bulis összeállítás. A nyíregyházi lány élvezte a fotózást is, hiszen profikkal dolgozhatott: "Remekül éreztem magam, Nánási Pál sokat segített abban, hogyan viselkedjek a kamera előtt. Alig várom, hogy láthassam a képeimet" - mesélte Niki, akinek édesanyja is imádta lánya új külsejét.


Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.