Egyszerűen pazar: ebbe a manhattani lakásba költözött Courtney Love

luxuslakás Courtney Love énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love végre boldog: beköltözhetett manhattani lakásába.

Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!



A botrányhősnő a múlt hónapban költözött ki a West Village-i, New York-i toronyházban lévő lakásából, miután pert nyert a tulaj ellen. Miss Love ugyanis tavaly saját kezűleg kifestette a lakás falait és felgyújtotta a függönyt. A tulajdonos perre vitte az ügyet, amit azonban nemrég Courtney nyert meg, mivel jó bérlőként mindig időben fizette a bérleti díjakat.

AFP
AFP

A negyvenhét éves énekesnő most egy bérelt lakásban lakik Manhattan Nolita nevű körzetében - a lakásról készült képeket itt nézheted meg. A sztárnak nem hitelkártyát, hanem ajánlóvelet kellett felmutatnia, miszerint alkalmas arra, hogy botránymentesen éljen ebben a luxusotthonban - a referenciát a U2 frontembere, Bono írta. Courtney-nek egyébként eddig csak egy kisebb összetűzése akadt a szomszédokkal. A zenészlány nagyon hangosan hallgatta a zenét, de amikor megtudta, hogy az egyik szomszédja állapotos, felhagyott ezzel a szokásával.

A sztár egyébként sokkal jobban szereti ezt a lakást, mint az előzőt. "Sokkal jobb itt lakni. A főbérlőm és a neje irtó rendesek, és nem messze laknak tőlem" - írta közösségi oldalán. A lakásra egyébként valóban nem lehet panasza a hírességnek: tágas, világos, kényelmes, és nyoma sincs a hivalkodásnak és a felesleges fényűzésnek.

Tipp! A sovány vagy a molett test a szexibb? Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.